And the winner is …

vineri, 24 mai 2013

Drum roll please. Câștigătoarea concursului “Ce condiment va face parte din denumirea noului meu blog?” este Diana (Di Lee). Felicitări și mulțumesc pentru răspuns! Diana a fost prima care a ghicit și a câștigat o tavă de 12 cupcakes, care vor fi livrate în persoană, proaspete și în condiții bune. Promit! :) Ne auzim în curând pentru toate detaliile.

Mai multe despre acest concurs găsiți aici.

DSC_0442-2

Mulțumesc din nou tuturor pentru participare și vă aștept cu drag la următoarele concursuri. Până atunci vă urez bine ați venit în noua mea casă, faceți-vă comozi, aruncați privirile în jur și admirați noutățile. În curând voi posta noua și prima rețetă de pe acest blog care o să fie cu ce credeți? Anason și lapte, ați ghicit. Abia aștept și sunt sigură că o să vă placă. E de sezon și poate o veți prepara acasă sau împărtăși cu prietenii.

Pe curând!

Cristina

[later edit] Meet Diana, colega mea drăguță de la Teaser și câștigătoarea celor 12 cupcakes. Nu s-a lăsat până nu a ghicit condimentul surpriză și a fost cel mai entuziasmat participant la concurs. M-am bucurat când a câștigat. Nu discutasem cu ea înainte despre cum o să arate cupcakes-urile sau ce aromă o să aibă, doar câteva detalii, așa că în mare a fost surpriză. Premiul a ajuns în condiții bune, după cum promisesem; mi-a fost doar frică să nu-mi dea cineva peste tavă în drum spre muncă, în aglomerația matinală din metrou sau călcatul în picioare din RATB, dar am supraviețuit: și eu, și dulciurile.

DSC_0681

DSC_0685-2

Ză cupcakes

DSC_0678-2

simple, cu vanilie și glazură de unt cu zahăr with a cherry on top and chocolate sprinkles. A fost foarte foarte dulce topping-ul încât ne-am săturat foarte repede. Premiul a fost evident împărțit și cu restul colegilor, că așa se obișnuiește în familia Teaser. :)


3 comentarii »

  1. [...] continuăm aventura culinară împreună iar numele câștigătorului/câștigătoarei îl găsiți aici. Mulțumesc tuturor pentru participare și pentru condimentele la care v-ați gândit pentru numele [...]

  2. dilee spune:

    yaaaaaaaay! multumesc! sa fie intr-un ceas bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Cristina, chef(ă) la mine în bucătărie, iubesc mâncarea, ador să gatesc și să fac poze culinare. Food stylist și food writer autoproclamat, poftesc la emisiuni culinare și mă gândesc mereu la mâncare, sunt o cititoare avidă de rețete și cărți de bucate. Fascinată de condimente, dependentă de brânză, maker of bread, colecționez șorțuri și notez peste tot idei și rețete. Nu o să mă opresc niciodată din gătit.

♥ Food is Love ♥