colaj2

Ingrediente
(pentru 2 porţii)

200 gr. paste fusilli
2 felii de pâine uscată fără coajă
1-2 căţei de usturoi
cimbru uscat
fulgi de ardei iute
4 bucăţi de anşoa în ulei + extra pentru decor
1 jumătate de lămâie
sare de mare

Timp de preparare: 15 minute

Punem o cratiţă cu apă şi sare la fiert. Pregătim ingredientele pentru paste. Pâinea o mărunţim, adică o dăm pe răzătoare sau rupem în firimituri mici sau o acoperim cu un prosop curat de bucătărie şi o batem cu un făcăleţ. Curăţăm usturoiul şi îl tocăm mărunt. Când apa începe să fiarbă adăugăm pastele şi le fierbem cât scrie pe pachet. Punem o tigaie la încins şi turnăm puţin ulei din borcanul cu anşoa. Atunci când s-a încins, adăugăm pesmetul, apoi usturoiul, fulgii de ardei, cimbrul uscat şi bucăţile de anşoa. Amestecăm până se rumeneşte pesmetul. Scurgem pastele şi le turnăm în tigaie. Stoarcem zeamă de lămâie.

DSC_0345-2

DSC_0328-2

Bon appétit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = treizeci sase

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.