Gustare de dimineata

duminică, 6 noiembrie 2011

Buna dimineata, :)

Duminca este o zi inceata, ne trezim cu greu si ne dezmeticim destul de tarziu. Este o zi de odihna, de loisir, dedicata petrecerii timpului intr-un mod placut si frumos. Nu trebuie insa sa uitam de mancare. Mic dejunul de duminica ar trebui sa fie un rasfat, un moft pe care nu prea mi-l permitem in timpul saptamanii, dar care sa nici nu presupuna multa munca, pentru ca suntem adormiti, nu?

Va propun un mic dejun proaspat, care se face repede si va tine in forma pana la pranz: smantana cu telemea de capra si ridichii. 

Ingrediente

pentru doua persoane

Cantitatea nu este fixa, puteti sa aproximati dupa bunul plac.

  • smantana – aproximativ 250 de gr.
  • telemea veche de capra (my favourite! :D )
  • ridichii – 4-5 bucati
  • paine

Timp de preparare: aprox. 5 minute

Radem ridichiile si le stergem un pic la final cu un servetel pentru ca tind sa lase apa.

Radem telemeaua peste smantana din castron si amestecam. Adaugam ridichiile rase si amestecam din nou. Gata!

Intindem pe paine si ne bucuram de un mic dejun gustos si sanatos. 

Bon appétit!



Niciun comentariu »

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Cristina, chef(ă) la mine în bucătărie, iubesc mâncarea, ador să gatesc și să fac poze culinare. Food stylist și food writer autoproclamat, poftesc la emisiuni culinare și mă gândesc mereu la mâncare, sunt o cititoare avidă de rețete și cărți de bucate. Fascinată de condimente, dependentă de brânză, maker of bread, colecționez șorțuri și notez peste tot idei și rețete. Nu o să mă opresc niciodată din gătit.

♥ Food is Love ♥