P

Pepene galben învelit în prosciutto

Nu mi-aș fi imaginat că voi fi așa nostalgică după vară, dar m-am întors cu încă o rețetă de pepene galben. Foarte ușor de preparat, este o combinație interesantă care mi-a plăcut de la prima degustare! Vi-o recomand și vouă pentru a arată mai multă creativitate în bucătărie.

Ingrediente

  • felii de prosciutto crud sau afumat (merge mai bine cel crud) tăiate fășii subțiri
  • cubulețe de pepene galben
  • pentru decor: frunze de busuioc proaspăt și sos pe bază de soia

Timp de preparare: 6-7 minute.

Începem prin a tăia feliile de pepene cubulețe. Apoi feliile de prosciutto le facem fâșii. Pentru a înveli pepenele în aceste fâșii trebuie să întindem 3 fâșii una lângă alta și la baza lor să așezăm pepenele.

Începem apoi să rulăm ușor astfel acoperind cubulețul. Repetăm mișcarea pentru fiecare în parte și apoi le așezăm în farfurie.

La final decorăm farfuria cu câteva frunze de busuioc proaspăt și sosul cu soia.

Bon appétit!

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.